De ECC

WELKOM BIJ DE ELASTOMER COMPETENCE CENTRE

WAT IS ECC?

Het Elastomer Competence Centre (ECC) combineert als expertisecentrum de kennis van toegepast elastomeer met thermoplastische technologie. Wij zijn actief op het gebied van materiaal- en procesontwikkeling, vulstof- en coatingtechnologie, karakteriseringsmethoden en recycling van polymeren.


Materiaal kwakterisering

Bent u op zoek naar een dienstencentrum dat alle tests voor u uitvoert?

Heeft een specifieke analytische vraag uw interesse?

Onze laboratoria zijn volledig uitgerust voor een breed scala aan het samenstellen, testen en karakteriseren van Elastomeren, Thermoplasten en TPE's.

Onderzoek en innovatie

Wilt u uw project van idee tot prototype brengen?

Is de volgende innovatiestap uw doel en hebt u professionele ondersteuning nodig?

Wij ondersteunen innovatie van idee tot prototype met uitstekende wetenschappelijke expertise en professioneel projectmanagement.

Individueel advies

Hebt u de experts van een hoogtechnologische universiteit nodig om uw idee├źn te bespreken?

Is uw bedrijf op weg naar nieuwe markten en moet u brainstormen over nieuwe concepten?

Met wetenschappelijke kennis, jarenlange ervaring en een breed netwerk bouwen wij een krachtige link tussen onderzoek en toepassingen.

Onze Missie

Met een brede en beproefde kennis en een netwerk in de gehele polymeerwaardeketen vormen wij een krachtige schakel tussen de academische wereld en de toegepaste technologische omgeving.

Wij ondersteunen en vergemakkelijken de vraag van de klant door een volledige service te verlenen voor kleine en middelgrote projecten. Deze projecten profiteren van een breed scala aan apparatuur voor rubber- en thermoplastische compounds, testen en karakterisering die uitstekende diensten met toegevoegde waarde leveren.